Чому з Львівського аеропороту перенаправили три авіарейси

3632 0
Сьогодні аеропорт працює у штатному режимі.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

Учора ввечері з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького через густий туман перенаправили три авіарейси. Зокрема рейс Львів – Болонія – Львів має вилетіти сьогодні, замість учора, а рейс зі Стамбула повернувся назад у Туреччину. Літак із Франкфурта приземлився у Кракові.

Читайте також: Зі Львова можуть запустити рейс до Амстердама

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv речниця львівського летовища Ольга Ковалик, нині всі пасажири мають повернутися до Львова – авіакомпанія Wizz Air, яка виконувала рейс із Лондона до Львова, забрала пасажирів із Кракова. Літак приземлився у Львові о 12:00. Літак до Болонії має вилетіти сьогодні о 22:00. Рейс зі Стамбула повернеться до Львова о 21:20.

Сьогодні аеропорт працює у штатному режимі. Додамо, що у лютому у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького запрацювала система посадки ІІ САТ ILS System, яка дозволяє приймати літаки за складних метеорологічних умов: із вертикальною видимістю від 30 метрів та горизонтальною – від 350 метрів.

Однак, за словами Ольги Ковалик, рішення про посадку літака за складних метеоумов приймає лише капітан судна, не залежно, чи аеропорт має відповідні умови для посадки.

Читайте також: За рік Львівський аеропорт перевіз півтора мільйони пасажирів

Нагадаємо, днями літак авіакомпанії Turkish Airlines викотився за межі злітно-посадкової смуги, через що скасували шість авіарейсів.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!