Чому обрізали дерева на вулиці Пулюя у Львові

3105 0
У Франківській адміністрації поки що не знають, чи будуть садити на місці сухих нові дерева.
Фото: Олег Піх / Facebook

Фото: Олег Піх / Facebook

У Франківському районі Львова на вулиці Пулюя обрізали п’ять дерев. Як пояснив у коментарі Tvoemisto.tv керівник відділу комунального господарства Франківської райадміністрації Мирон Гук, їх зрізали через аварійність.

Читайте також: Чому на проспекті Свободи зріжуть дерева

«Вони були сухі, тому їх зрізали, щоб не впали, бо там є навчальні заклади. Сухі дерева по всьому місту ріжемо, не тільки на Пулюя», – розповів Мирон Гук. 

Він додав, що наразі не знає, чи на їх місці висаджуватимуть нові дерева. Додамо, що цього року місто планує відремонтувати вулицю Пулюя за понад 4 млн гривень.

Читайте також: Невідомі зрізали дерева на Котлярській. Фото

Підрядник має демонтувати старе покриття дороги та бортові камені, натомість укласти новий асфальт, замінити комунікації та дощовідведення, замостити тротуар плиткою по типу ФЕМ, оновити дорожні знаки та розмітку й облаштувати зупинковий павільйон. Завершити роботи мають до кінця цього року.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!