На правах реклами

Чорна п’ятниця 2019. Де придбати нову техніку зі знижкою

4696 0
Що можна зекономити при купівлі в інтернет-магазині Цитрус – акції від 7 до 70% та кешбек. Огляд товарів
Фото: telefon.guide

Фото: telefon.guide

Найбільш відомий у світі розпродаж – Black Friday 2019 – починається 29 листопада. У цей день знижки в магазинах можуть досягати рекордної позначки 90%. Акцію традиційно проводять наступної п’ятниці після Дня подяки в США з 1966 року. В Україні її почали впроваджувати з 2010 року. В останні роки на розпродажах можна придбати не лише найбільш затребувані дорогі товари (електроніка, техніка, брендів одяг і взуття), але й продукти харчування, аксесуари та іграшки. За статистикою більшу частину покупок становлять електроніка та техніка. Розглянемо найбільш цікаві пропозиції з цієї категорії Чорної п’ятниці.

Apple iPhone 11 Pro
Новий флагман компанії Apple – безумовний лідер у списках бажань. Гаджет отримав три основні камери, які дозволяють робити знімки студійної якості. Фотографії виходять ідеальними, незважаючи на умови освітлення. Завдяки дисплею Super Retina XDR, зображення відрізняються неймовірною яскравістю та контрастністю. Розробникам вдалося збільшити автономність смартфона на 5 годин, порівняно з торішнім флагманом. Великі знижки в Чорну п’ятницю дозволять зекономити на покупці новинки до 6000 грн.

Apple AirPods
Ще один популярний продукт американського бренду. На розпродажі 2018 року бездротові навушники були однією з найбільш часто запитуваних категорій товарів. Цього листопада прогнозується така ж ситуація. До того ж в цьому році Apple презентували дві новинки – AirPods 2 і AirPods Pro з функцією активного шумозаглушення. Знижені ціни в Чорну п’ятницю допоможуть заощадити до 1500 грн.

Ноутбук Lenovo IdeaPad
Лептоп, в якому вдало поєднуються надійність, висока продуктивність і стильним зовнішній вигляд. Пристрій ідеально підходить для роботи та відпочинку. Модель оснащена матовим екраном с діагоналлю 15,6 дюймів, тому на ній комфортно працювати з текстом і медіаконтентом, грати в ігри та дивитися відео. Розпродаж в Чорну п’ятницю – нагода не тільки недорого придбати ноутбук, але й підібрати до нього всі необхідні аксесуари.

Ігрова консоль Sony PlayStation 4
Коли здійснювати мрії, як не в Black Friday? Ігрова платформа дозволить насолодитися цілим різноманіттям ігор – від аркад до шутерів. Пристрій оснащений 8-ядерним процесором і 8 Гб оперативної пам’яті, тому всі ігри запускаються й працюють швидко, без зависань чи гальмувань.

Робот-пилосос iRobot Roomba 980
Пристрій зі штучним інтелектом керується за допомогою додатку в смартфоні. Робот-пилосос без проблем орієнтується в просторі, забезпечує ефективне прибирання навіть у важкодоступних місцях. Представлена модель має функцію автоматичної перезарядки, після якої вона повертається до роботи. Користувач може встановлювати час прибирання та вибирати додаткові опції.

Де придбати всі ці товари в Чорну п’ятницю
Акції від 7% до 70% і кешбек на покупки пропонує інтернет-магазин Цитрус. Компанія представляє широкий вибір не тільки електроніки й техніки, але й електронного транспорту, еко-товарів, інтерактивних дитячих іграшок і багато іншого.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!