На правах реклами

«Чорна п’ятниця»: 25-го листопада квартири у Львові продаватимуть зі знижкою

16260 1
Тільки 25 листопада квартири в новобудовах від компанії «Зелений двір» будуть коштувати лише 8500 гривень за квадратний метр. Вже другий рік поспіль тут підтримують світову традицію грандіозного розпродажу, пропонуючи житло за вигідною ціною.

Максимальна знижка на житло буде вигідною і тим, хто шукає для себе затишну квартиру чи котедж, і тим, хто хоче інвестувати кошти в нерухомість. Адже вже наступного дня ціни знову стануть ринковими, піднявшись в середньому на 2000 гривень за квадратний метр. Придбавши помешкання за мінімальною ціною, клієнти зможуть примножити свій капітал при перепродажі. Акційні ціни діятимуть у всіх об’єктах компанії «Зелений двір».

Де саме?

Житлові комплекси «Зелений Двір» у Рясному та Трускавці, Житловий Будинок Грушка в місті Винники, Котеджний Двір «Сметана».

Щоб всі охочі встигли скористатися унікальною нагодою, в компанії «Зелений двір» запровадили попереднє бронювання квартир. Житло можна «зарезервувати» вже зараз, а придбати – 25 листопада. В цей день центральний офіс компанії по вул. Івана Франка, 47 буде працювати до останнього клієнта, а менеджери «Зеленого двору» допоможуть обрати оптимальне житло кожному покупцю.

«Чорна п’ятниця» – це акція, яку Зелений двір проводить вже вдруге. За два роки компанія не лише розширила базу своєї нерухомості, а й закріпила за собою репутацію надійного партнера та відповідального забудовника. Житловий комплекс «Зелений двір» із 7-ми будинків у Винниках вже зданий в експлуатацію і повністю заселений. До кінця 2016-року планують здати ще три об’єкти, включно з тими, які беруть участь в акції. В компанії і надалі планують тримати ціни під контролем і створювати максимально вигідні умови для тих, хто мріє про власне житло європейської якості», – розповідає Наталія Дида, керівник відділу продажу компанії «Зелений двір».

Деталі акції можна дізнатися за телефонами - (032) 260 18 60, 097 505 50 05, 063 880 80 30, а також на сайті greenyard.com.ua.

Читайте також:
15 Листопада, 2016 23:13
Ірина Прості українці, в яких немає грошей на квартири у Львові мабуть, будуть купляти в чорну пятницю щось скромніше)
Наприклад, я збираюсь оновити свій гардероб із знижками, вже навіть знайшла кілька вигідних пропозицій в магазинах із списку [***]://shops-ukraine.com.ua/chorna-pyatnitsya-2016-spisok-magaziniv.html
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!