Чорна п’ятниця у Львові. Де шукати знижки

13075 1
У деяких магазинах знижки вже стартували.
Фото: unsplash.com

Фото: unsplash.com

Цьогоріч чорна п’ятниця припадає на 29 листопада. Цього дня більшість магазинів оголошують масштабні знижки, які вже почали анонсувати. У деяких магазинах вони будуть не лише один день, а й на вихідних або й упродовж тижня після чорної п’ятниці. Окрім цього, придбати товари за нижчою ціною можна і онлайн, де часто пропонують безкоштовну доставку.

Tvoemisto.tv пропонує огляд знижок у найбільших торговельних центрах Львова, а також популярних магазинах з побутовими товарами і технікою, де можна буде знайти знижки на чорну п’ятницю.

ТРЦ Forum Lviv 

У ТРЦ Forum Lviv, що на вул. Під Дубом, 76, пропонують знижки до -70%. У понад сотні магазинів можна придбати:

  • одяг (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear, Sinsay, Levi`s, Crop, House, «Goldi льонокомбінат», LC Waikiki, Mango, Colin`s тощо);
  • взуття (Estro, CCC, Intertop, ecco, Skechers);
  • товари для дому (English home)
  • цифрову та побутову техніку (Xiomi, Фокстрот, Comfy, Moyo, Samsung, lifecell)
  • косметику і парфумерію (Brocard, «Космо»)
  • ювелірні прикраси («Золотий вік», «Секунда», «Дека», Tous, Dominant, Vivat Accessories);
  • речі для спорту («Марафон», «Мегаспорт», Arena, New Balance, Puma та ін.).

ТРЦ Forum Lviv працюватиме 29 листопада, до опівночі. Більше інформації про знижки у кожному магазині можна знати на сайті торгового центру.

ТРЦ King Cross Leopolis

Торгово-розважальний центр King Cross Leopolis, що на Стрийській, 30, пропонує відвідувачам придбати речі від сотні брендів зі знижкою теж до -70%.

Окрім цього, 29 листопада відбудеться розіграш iPhone ХS Max . До 20:00 пропонують закупитися на 1000 грн в ТРЦ King Cross Leopolis, підійти з 10:00 по 20:00 до промостійки і показати покупки, чеки для присвоєння реєстраційного номера. Отримавши його, треба буде вписати його на звороті акційного флаєра свої дані, реєстраційний номер і флаєр у скриньку. Розіграш відбудеться того ж дня о 20:00. Переможець отримує подарунок тільки якщо він присутній на розіграші з виграшними чеками, паспортом та ідентифікаційним кодом.

Знижки у кожному з магазинів можна переглянути на сайті ТРЦ.

ТРЦ Victoria Gardens

Victoria Gardens, що на Кульпарківській, 226а, працюватиме в чорну п’ятницю до 03:00. У торгово-розважальному центрі можна знайти товари зі знижкою, зокрема, одяг від брендів Reserved, Crop, House, Remix, Guess, Wrangel, «Goldi льонокомбінат», LC Waikiki, тощо; парфумерію та косметику від Aromatequ», Eva, Watsons, «Бомонд», Brocard, взуття від Estro, Baldinini, Giardini; товари для дому від Bao Home Textil», English Home та Jysk.Також у ТРЦ є магазини з дитячими, спортивними та ювелірними товарами. Повний перелік знижок у кожному з магазинів можна переглянути на сайті ТРЦ.

Крім цього, магазин Eldorado у Victoria Gardens розігруватиме два IPhone XR. Для того, щоб взяти участь у розіграші, необхідно зробити покупки на загальну суму від 500 грн у одному чеку із 18 до 30 листопада включно, зареєструвати чек та бути присутнім під час розіграшу 30 листопада о 18:00.

СТРЦ «Спартак»

Спортивно-торгово-розважальний центр «Спартак» розташований за адресою вул. Гетьмана Мазепи, 1б і торгова галерея працює, зазвичай, до 22:00.

Серед магазинів із одягом тут представлені бренди SinSay, Arber, Actors. Придбати косметику зі знижкою можна буде у магазині Eva, Brocard та Yves Rocher. Ювелірні прикраси є у «Золотому Віці», а техніка – у Comfy, Ябко, Vodafone, Apple Room.

Інтернет-магазини

Окрім цього, необхідні речі зручно замовляти он-лайн. Часто такі магазини мають безкоштовну доставку у чорну п’ятницю, а також знижки до -80%. Зокрема, якщо шукаєте одяг чи взуття, то купувати у мас-маркетах можна на сайтах. Серед популярних – Zara, H&M, Zalando, ASOS (тут уже стартували знижки -70%). У Lamoda, де можна придбати ще й товари для дому, пропонують, наприклад, до -80% знижки.

Цифрова та побутова техніка онлайн 

Інтернет-гіпермаркет Rozetka уже днями запропонував знижки на обрані товари, а переддень чорної п’ятниці тут має розпочатися розпродаж зі знижками до -65%.

У «Фокстроті» будуть знижки до -70%, в «Ельдорадо» та Comfy -50%. Також 29 листопада розпочнеться розпродаж у магазині електроніки Allo. Знижки до -70% обіцяють і у магазині Citrus.

Товари для дому

У магазинах Jysk у чорну п’ятницю буде до -70% на більше, ніж 2000 товарів. Окрім того, усі акційні пропозиції діють й в онлайн-магазині. Jysk у Львові можна знайти за кількома адресами: вул. Богдана Хмельницького, 214, ТЦ «Вам», просп. Чорновола, 16 ТРЦ New Point, вул. Кульпарківська, 226а ТРЦ Victoria Gardens, вул. Сахарова, 45.

Товари для дому продають й у «Епіцентрі». Тут на чорну п’ятницю обіцяють знижки до -90%. Товари зі знижкою тут уже продають, тож чекати чорної п’ятниці не доведеться.

Щодо розпродажів на чорну п’ятницю в інших магазинах дізнавайтеся на сайтах брендів та безпосередньо у торгових точках.

Фото зі сторінок торговельних центрів у Фейсбук та unsplash.com


Читайте також:
24 Листопада, 2019 17:43
Ваван Лохотрон )))Шукав телевізор,знайшов Телевизор SAMSUNG UE43NU7090UXUA на цьому сайті [***]s://[***].foxtrot.com.ua/ru/shop/led_televizory_samsung_ue43nu7090uxua.html#bi12 коштує 11499 ерн,а без знижки на цьому [***]s://stylus.ua/samsung-ue43nu7090uxua-p500584c526.html11299 ,але без знижки )))Йдіть у [***] з чорними пятницями-розвод для лохів )))
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!