На правах реклами

Чорна п’ятниця в Україні 2020 року. Чи існують взагалі знижки

8413 0
Під час розпродажу Чорна п’ятниця кожен магазин намагається привернути клієнтів широким вибором товарів та зниженими цінниками. А при врахуванні збитків під час пандемії торгових мереж, у 2020 році варто очікувати більше вагомих знижок.

В Україні Чорна п’ятниця – відносно нова подія як для магазинів, так і покупців. Досвід США показує, наскільки популярним може стати це явище. Але чи існують насправді ці знижки, чи це лише маркетинговий хід?

Для магазинів у Києві, Дніпрі, Харкові, Львові розпродаж Чорна п’ятниця – це чудовий шанс підвищити лояльність покупців, підвищити рівень продажів або популяризувати новий бренд. Бутіки вже за декілька місяців складають список речей для розпродажів, готують вітрини та планують проведення заходу. Black Friday 2020 року вимагатиме від організаторів ще більшої відповідальності, адже перед усім стоїть безпека покупців через пандемію. Тому до звичних клопотів додалися певні обмеження: масковий режим, зменшена кількість відвідувачів, дистанція в чергах тощо. Але кожен магазин прагне створити безпечні умови для проведення розпродажів.

Зважаючи на тривалу відмову від шопінгу (а так робила більшість українців), Black Friday – це чудова нагода порадувати себе новими покупками. Але коли саме відбудеться розпродаж Чорна п’ятниця у 2020 році ще невідомо, певної дати немає.

Варто відмітити, що найактуальнішими покупками будуть одяг та взуття для осені та зими. Знижки на нову колекцію сягатимуть від -10% до -50% у більшості магазинів середнього та люксового сегмента. Також під час розпродажів можна буде зробити подарунки близьким до Нового року за приємними цінами. Для цього чудово підійдуть магазини косметики та парфумів, у яких також слід чекати знижок. Якщо плануєте святкувати новий рік лише в компанії своє другої половинки, то можна вигідно придбати товари для дорослих, чи зробити коханій подарунок у вигляді жіночої білизни. Під час розпродажу Чорна п’ятниця кожен магазин намагається привернути клієнтів широким вибором товарів та зниженими цінниками. А при врахуванні збитків під час пандемії торгових мереж, у 2020 році варто очікувати більше вагомих знижок.

Зважаючи на карантин, онлайн-шопінг стане чудовою альтернативою для багатьох українців. Бренди різних категорій роблять знижки на весь асортимент своїх товарів. А деякі інтернет-магазини дарують своїм покупцям безкоштовну доставку або пропонують додаткові бонуси. В інтернеті за знижкою можна буде придбати одяг та взуття (Kasta, Lamoda, Next, Zara), косметику (Make.up, EVA.UA, Watsons), електроніку (Ельдорадо, Комфі, Фокстрот, Розетка), книги (Yakaboo, Mybook, Livelib) тощо.

Дозвольте собі трохи більше, ніж звичайно. Обирайте те, у чому давно відмовляли собі, чекайте Чорної п’ятниці та займайтеся шопінгом і економте водночас.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!