Чотирьом медикам Львівщини вручили державні нагороди

9355 0
Урочистості відбулися напередодні Дня медичного працівника, який традиційно відзначають у третю неділю червня.
фото: лода

фото: лода

У Митрополичих садах Архикатедрального Собору Святого Юра чотирьом медикам Львівщини вручили державні нагороди. Урочистості відбулися напередодні Дня медичного працівника, який традиційно відзначають у третю неділю червня. 

Указом президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, науково-технічний розвиток української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю присвоїли почесне звання «Заслужений лікар України»: Михайлу Секелі, Омеляну Синенькому, Надії Рудницькій та Юрію Кривку.

Читайте також: До Львова прибув медичний дрон, здатний перевозити ліки та кров у важкодоступні зони

«Останні декілька років ви стали викликом не лише для нашої медицини, але й усього світу, адже саме ви першими прийняли на себе удар Covid-19, а зараз невтомно допомагаєте нашим воїнам, лікуючи їх та даючи їм шанс на здорове майбутнє»,  цитує директора департаменту охорони здоров'я Орест Чемерис пресслужба Львівської ОВА.

Також вручили подяки колективам Львівського військово-медичного клінічного центру державної прикордонної служби України та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Фото: Львівська ОВА

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!