Чотири компанії таксі у Львові безкоштовно перевозитимуть медиків із чотирьох лікарень

1801 0
А також послугами служб таксі зможуть користуватися лікарі, що працюють на медичній гарячій лінії 15-80.
Ілюстративне фото: Цензор нет

Ілюстративне фото: Цензор нет

Від сьогодні до системи безкоштовного перевезення лікарів доєднався ще четвертий оператор – таксі Opti. Раніше на пропозицію перевезення вже зголосились Uklon, Uber та Bolt. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуку заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Сьогодні, за його словами, близько 200 лікарів мають змогу користуватись послугою безкоштовного таксі.

«Є 4 оператори, які обслуговують 4 медичні установи та лікарів, що в постійному режимі працюють на медичній гарячій лінії 15-80. Зокрема, компанія Uber надає послуги для лікарів Обласної інфекційної лікарні. Компанія Bolt надає допомогу з перевезенням лікарів -– Лікарні швидкої медичної допомоги та Обласної інфекційної лікарні. Компанія Uklon надає послуги лікарям Дитячої клінічної лікарні на Орлика та лікарям на гарячій лінії 15-80», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Хрестини вдома і відкладена сповідь. 15 нововведень УГКЦ через карантин

Компанія Opti, яка доєдналася сьогодні, надає послуги госпіталю Ветеранів війни та репресованих у Винниках. Також компанія допомагатиме з доїздом лікарям Швидкої медичної допомоги та 8-ої лікарні.

Також, як уточнив Андрій Москаленко, протягом кількох днів долучать ще лікарні, які будуть задіяні у активній стадії підготовки чи вже лікуванні хворих від коронавірусу.

Нагадаємо, що служби таксі Uber, Uklon і Bolt будуть підвозити медиків до роботи. Мінінфраструктури спільно з Bolt запускають проєкт із перевезення медичних працівників під час карантину. Медикам необхідно зареєструватися за посиланням, отримати промокод, яким зможуть безкоштовно користуватися до 3 квітня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!