Чотири небанальні фестивалі липня: дати, локації, особливості

2340 0
Бажаєте провести час весело та з користю? Тоді ця підбірка саме для вас. Tvoemisto.tv пропонує ознайомитися з найцікавішими фестивалями липня, що відбудуться у різних куточках України.
фото: tavale.com.ua, 2event.com, holi.in.ua

фото: tavale.com.ua, 2event.com, holi.in.ua

Фестиваль фарб ХОЛІ «CОLOR FESTIVAL UKRAINE»

Час та локація:

11 липня, Київ, Льодовий стадіон

Особливості:

Найяскравіший фестиваль липня. На «CОLOR FESTIVAL UKRAINE» чекають учасників не лише з України, а й зі всього світу. Формат заходу дозволить забути про щоденні проблеми, насолодитися свободою, сповнитися енергією. На учасників Фестивалю чекають бої фарбами, мехенді, майстер-класи з індійських танців, виступи відомих музикантів. Гостей розважатимуть ЯрмаК, Світлана Тарабарова, групи DVOE, CHEROKEY, EPOLETS, Клей Угрюмого.

Детальна інформація за посиланням.

Фестиваль ТАВАЛЕ

Час та локація:

17-26 липня, Арабатська стрілка, Херсонська область

Особливості:

Фестиваль ТАВАЛЕ має насичену тренінгову програму у неформальній атмосфері. Організатори запланували 900 заходів за 120 напрямами. Уже зараз анонсується участь 300 майстрів. Фестиваль буде цікавим усім, хто захоплюється психологією, розвитком, творчістю. Учасникам пропонують нестандартну розважальну програму: барабанні сейшни, концерти, вогняні перформанси, творчі лабораторії, виставки тощо.

Детальна інформація за посиланням.

Читайте також: Чому варто поїхати на "ТуСтань - 2015"

Еко-туристичний фестиваль «Черемош-Фест»

Час та локація:

24-26 липня, урочище Запідок, село Верхній Ясенів Верховинського району Івано-Франківської області

Особливості:

Фестиваль покликаний звернути увагу громадськості на проблему знищення Білого Черемошу. Захід проходитиме у форматі open-air. Унікальність Фестивалю у поєднанні локації, якісної музики та активного туризму. На учасників чекає знайомство із гуцульською культурою та кухнею, екскурсії, майстер-класи, акції, рафтинг, мотузкові переправи тощо. На Фестивалі виступлять: Вій (Київ), Zapaska (Кам’янець-Подільський), Гуцул Каліпсо (Чернівці), Віктор Янцо та Rock-H (Мукачеве), Pushkin! Klezmer Band (Київ), Гуцули (Верховина), РоСол (Івано-Франківськ), Фліт (Івано-Франківськ), Сни Дріади (Івано-Франківськ), Петрос (Ворохта), Петровичі (Ворохта), Джалапіта (Львів), Механічний Апельсин (Галичина).

Детальна інформація за посиланням.

Bereziv Bander Fest

Час та локації:

17-19 липня, село Верхній Березів Косівського району Івано-Франківської області

Особливості:
Фестиваль покликаний берегти та популяризувати українську пісню, виховувати у молоді патріотичний дух. Bereziv Bander Fest буде цікавим молоді, яка прагне до саморозвитку. Учасники зможуть ближче познайомитися з українськими традиціями. Організатори планують різноманітні мистецькі заходи, концерти, майстер-класи, екскурсії тощо. На Фестивалі виступлять близько 40 відомих гуртів, в тому числі Тартак, Веремій, Тінь Сонця, Гуцул Каліпсо.

Детальна інформація за посиланням.

За матеріалами: tavale.com.ua, 2event.com, holi.in.ua.

Підготувала Ірина Савченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!