Чотири смачні підбірки для львів’ян у День кухаря та кулінара

5030 0
Сьогодні, 20 жовтня, у світі відзначають День кухаря та кулінара. Із цієї нагоди Tvoemisto.tv пропонує дізнатися більше про заклади кримськотатарської та грузинсько кухні, а також про концептуальні заклади швидкого і здорового харчування у Львові.
фото: Дарини Романець

фото: Дарини Романець

Кримськотатарська кухня

У Львові працюють три заклади, де можна скуштувати кримськотатарську їжу, два з них мають однакову назву «Бахчисарай», проте принципово різні концепції. Де саме у Львові можна скуштувати юфакаш та каву без води – читайте у матеріалі tvoemisto.tv.

 

Грузинська кухня

Серед усіх знаних у Львові смаколиків, можна спробувати й хінкалі, оджахурі та мацоні – страви грузинської кухні. Її особливість полягає у тому, що страви відрізняються великою кількістю усіляких прянощів, приправ і соусів. Журналісти Тvoemisto.tv завітали в три заклади грузинської кухні у Львові та дізналися, що там можна скуштувати та в чому секрет місцевої гостинності.

Концептуальні заклади швидкого харчування

Перекушувати «на ходу» можна з користю – головне правильно обрати місце. Tvoemisto.tv дізналося, де у Львові є заклади вуличної їжі, й обрали концептуальні заклади, які представляють принципово різні кухні: бельгійські вафлі, круасани, млинці, хот-доги та традиційну для львів’ян каву.

Здорове харчування

Страви здорового харчування набувають все більшої популярності. Все частіше люди віддають перевагу корисній їжі із натуральних продуктів. Tvoemisto.tv зібрало інформацію про заклади здорового харчування у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!