Чотири ворожі ракети влучили у військовий об‘єкт на Яворівщині

9536 0
Об‘єкт повністю зруйнований.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Чотири ворожі ракети влучили в об‘єкт військової інфраструктури у Яворівському районі, неподалік кордону з Польщею. Об‘єкт повністю зруйнований. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Підрозділи Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України знищили дві крилаті ракети окупантів над Львівщиною. Запускав їх ворог з акваторії Чорного моря. Ймовірно, з підводних човнів», – каже він.

Читайте також: Внаслідок ракетних ударів по Львову постраждали п'ятеро людей 

За попередньою інформацією, жертв чи постраждалих немає. По медичну допомогу ніхто не звертався.

Нагадаємо, що о 4:30 ранку сьогодні, 15 травня, росіяни завдали нового ракетного удару по Львівщині. Зокрема, йдеться про об’єкт військової інфраструктури. Інформації про загиблих чи травмованих наразі нема. Сигнал про відбій повітряної тривоги пролунав близько 05:30. Перед тим на Львівщині було чутно низку вибухів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!