Чотирилапі вихованці ЛКП «Лев» шукають нові домівки. Фото

3470 0
ЛКП «Лев» оголосило 2018 рік – роком собаки у сім'ї.
Фото: ЛКП  «Лев»

Фото: ЛКП «Лев»

Львівське комунальне підприємство «Лев» шукають нових господарів чотирилапим вихованцям. Описи тварин читайте під фото та приходьте знайомитись за адресою м. Львів, вул. Промислова, 56, щодня без вихідних, із 8:00 до 20:00, або звертайтесь за телефоном068 535 4545.

Ася. Кругленький ведмедик. Молоденька, віком до одного року. Пухкенька красуня, любить лащитись та бавитись. Підійде на прилаштування у родину з дітьми, які люблять тварин.

Алонсо. Метис лабрадора. Молодий, енергійний, перші базові команди навчається у нас, але надалі потребуватиме продовження занять із кінологом. Чудовий вірний друг.

Юся. Зворушлива чорнява красуня. Собака молода, віком одного року. Трішки ляклива, але слухняна. Підійде на прилаштування у квартиру, адже невелика і охайна. 

Ада. Чорнява красуня. Молода собака, гавкуча, слухняна. Чудовий охоронець та найвідданіший друг.

Нік. Молодий собака з цікавим окрасом. Знає деякі команди та піддається навчанню, розумний та вірний. Чудовий охоронець та друг.

Найда. Молода слухняна собака, метис німецької вівчарки. Дружня до дітей. Стане чудовим другом та охоронцем.

Марфа. У «Леві» її прозвали пиріжечком, бо вона красива та кругленька. Молоденька собачка віком до одного року, слухняна і дуже мила.

Саллі. Сестричка Марфи, молоденька – віком до одного року. Трішки ляклива, та з часом при контакті зі своїми новими господарями стане чудовим другом та охоронцем.

Лиска (Жужа). Енергійна та грайлива руда лисичка-красуня. Чудово піддається навчанню та любить лащитись, дуже орієнтована на людину. Підійде на прилаштування у квартиру.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!