Чотирилапий Стів та його друзі-песики шукають нові домівки. Фото

1900 0
Чотирилапі готові принести справжнє свято у вашу домівку.
Фото Ірини Шелест і Марти Сирко

Фото Ірини Шелест і Марти Сирко

Львів‘ян просять допомогти прилаштувати котиків і собачок, які перебувають в ЛКП «Лев». Про це повідомляє комунальне підприємство на своїй сторінці у Фейсбуку. 

«Кожен з нас чекає на новорічне диво. Особливо на нього чекають ті, хто понад усе мріє про нашу любов і турботу - безпритульні тварини. Для людей, які вирішать прихистити цих чудових собак, пухнастики стануть не лише вірними членами сім‘ї, а й потужними генераторами щастя, любові та позитиву. Якщо у вас досі немає домашнього улюбленця, 17 неймовірних друзів чекають на вас!», - йдеться у повідомленні. 

Молода й активна Самер. Хвостата добре гуляє на повідку і піддається навчанню, тож стане для свого господаря пильним охоронцем.

Енергійна собака, яка обожнює гратись, віком близько року Руна. Хвостата стане домашньою улюбленицею мрії для активних людей та може проживати в родині, де є діти.

Розумна й енергійна, віком близько року Лурена. Хвостата має здібності до навчання і чудово підійде для активних людей, у яких буде достатньо часу, аби виховувати та навчати її.

Фреді - розумний красень з цікавим окрасом хутра. Із поведінки видно, що він був домашнім, адже любить бути з людьми і завжди дивиться на гостей підприємства з надією, що це його нові господарі. Фреді слухняний, чудово піддається навчанню і продовжує мріяти про сім‘ю, яку завжди пильно охоронятиме.

Молодий та гавкучий охоронець Стів. Наразі чотирилапий вчиться гуляти на повідку, адже дуже непосидючий.

Дункан - неймовірно дружній собака. Ідеальна родина для нього та, яка зможе забезпечити йому тепле місце для проживання, тому що переохолодження може зашкодити його здоров‘ю. Окрім того, що Дункан дружній та слухняний, він ще й чудово піддається навчанню.

Врятований нашими ветеринарами Бім. Хвостатий соціалізований і готовий повсякчас охороняти свого господаря.

Марк - чотирилапий красень, який потрапив до нас на лікування, бо мав пухлину на шиї. Наш ветеринар Василь Захарчук зробив Марку надважку операцію, яка була успішною, тож тепер чотирилапий шукає люблячу сім‘ю.

Лісма - молода дружня собака. Хвостата підійде для проживання в сім‘ї, де є діти, і стане для них другом та охоронцем.

Рая - собака середнього віку. Потрапила вона на підприємство з великою пухлиною, яку ветеринари ПКВК успішно прооперували. Тепер, після реабілітації, Раї небезпечно повертатися на вулицю, тому ми шукаємо для неї люблячих господарів.

Спостережливий охоронець Лорд. Хвостатий не лише охоронятиме свого господаря, а й стане для нього вірним другом.

Дейв - тендітний і зворушливий собака-обнімака. Він - справжня знахідка, адже, окрім обіймів, Дейв обожнює лащитись і може проживати в квартирі.

Пухнаста міні-лайка Лея. Чотирилапа активна, весела, обожнює гратись, вчитись та добре гуляє на повідку. Якщо ви мрієте про лайку, Лея саме для вас.

Пухнастий позитив Міранда. Чотирилапу, на жаль, зрадили господарі, проте вона не втратила віри в людей і продовжує обожнювати увагу. По характеру Міранда дуже лагідна, тож стане чудовим другом для дітей. Собака потребує господаря, який зможе приділяти їй достатньо часу.

Собака середнього віку Кракен. Хвостатий енергійний, слухняний і стане для своєї родини вірним другом та спостережливим охоронцем.

Метиска лайки, схожа на білосніжну вовчицю Білка. На жаль, хвостата красуня має травму лапки, бо постраждала від вуличного життя. Найкраще Білці житиметься на просторому подвір‘ї. Для своїх господарів вона стане вірним другом.

Собака-друг та охоронець Бадді. Чотирилапий соціалізований, орієнтований на людину і чудово піддається навчанню.

Фото Ірини Шелест і Марти Сирко

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!