ЧС-2018. Україна здобула перемогу в Косово

1703 0
Збірна України в Польщі провела третій матч групового етапу кваліфікації на чемпіонат світу 2018 року.
фото: www.dw.com

фото: www.dw.com

Національна збірна України з футболу в неділю, 9 жовтня, перемогла команду Косова з рахунком 3:0 у своєму третьому матчі кваліфікації Чемпіонату світу 2018 року. "Жовто-сині" приймали Косово на стадіоні "Краковія" у присутності 1000 глядачів. Тренер Андрій Шевченко виставив той же склад, який три дні тому вийшов на поле в поєдинку проти турецької збірної.

Перших змін на табло довелося чекати 31-ну хвилину – у складі України відзначився Артем Кравець, після удару якого м'яч зрикошетив у ворота косоварів. На 81-й хвилині результативно завершити атаку вдалося Андрію Ярмоленку, а на 87-й хвилині остаточний рахунок у матчі встановив Руслан Ротань. Збірна Косова так і не змогла реалізувати кілька непоганих моментів. 

Читайте також: ЧС-2018: Україна зіграла з Туреччиною у нічию

Гра проходила в польському Кракові, оскільки офіційний Київ не визнав проголошеної в односторонньому порядку незалежності Косова. Згідно з повідомленням Федерації футболу України, на матчі були присутні 850 українських вболівальників.

Після трьох матчів Україна займає друге місце в групі I.
1. Хорватія - 7 очок (3 гри)
2. Україна - 5 очок (3 гри)
3. Ісландія - 4 очки (2 гри)
4. Туреччина - 2 очок (2 гри)
5. Фінляндія - 1 очко (3 гри)
6. Косово - 1 очко (3 гри)

За матеріалами Дзеркало тижня, www.dw.com, РБК-Україна

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!