Чудо у Маріуполі. Із бомбосховища драмтеатру виходять живі люди

5273 0
Російські окупанти скинули надпотужну бомбу на Маріупольский драматичний театр, що став сховищем для близько тисячі біженців.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Після бомбардування Драматичного театру Маріуполя тим, хто ховався у бомбосховищі, вдалося вижити. Про це повідомив колишній колова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута.

«Після страшної ночі невідомості на ранок 22-го дня війни нарешті хороші новини з Маріуполя! Бомбосховище витримало. Завали почали розбирати, люди виходять живі!» – написав Сергій Тарута.

Читайте також: Біля драмтеатру в Маріуполі, на який росіяни скинули бомбу, були надписи «Діти»

Нагадаємо, що російські окупанти скинули надпотужну бомбу на Маріупольский драматичний театр, що став сховищем для близько тисячі біженців, які втратили власні домівки. Бійці «Азову» зауважують, що агресор не міг не знати про те, що будівля драмтеатру стала прихистком для сотень мешканців, які залишись без даху над головою та засобів для існування.

Приватна американська компанія Maxar Technologies оприлюднила супутникові знімки, на яких видно, що на землі біля Драматичного театру в Маріуполі, на який 16 березня військові Росії скинули бомбу, були великі написи російською мовою «дети». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!