Політична реклама

Чвертьфінал Євро-2012: Німеччина - Греція. Трансляція - сьогодні о 21.35 на Першому Національному

1732 1
22 червня о 21:35 дивіться на Першому Національному чвертьфінальний поєдинок у рамках чемпіонату Європи "Євро – 2012" між збірними Греції та Німеччини - повідомляє прес-служба Першого Національного.


Команди зустрінуться у Польщі на стадіоні "Арена Гданськ". Арбітром цього матчу обрано словенця Дамира Скомину. З кабінки стадіону глядачі "Першого" почують голос Андрія Столярчука.

Збірні Греції та Німеччини вперше зустрілися у 1960 році. З того часу гравці грецької збірної ще жодного разу не святкували перемогу над німецькою командою – з восьми матчів греки п’ять програли і три завершили з нічийним рахунком.

Ні збірна Греції, ні збірна Німеччини ще не програвали на чвертьфінальних стадіях чемпіонату Європи. Якій із команд вдасться стати причиною поразки іншої – побачимо вже сьогодні ввечері.

Читайте також:
22 Червня, 2012 22:11
роман трансляція з Польщі на ТБ якась жахлива ((( це в них так телебачення відстає чи наш Перший так "рулить" ?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!