Чи безпечно гуляти Львовом після вибуху на заводі

5124 0
Сьогодні, 18 березня, на території Львівського дріжджзаводу (ПрАТ «Ензим») вибухнула цистерна. Від ранку на місці вибуху працювали державні служби, що мали на меті з’ясувати, чи не відбулось небезпечних викидів у атмосферу та каналізацію. Свої результати вже оголосили ДСНС та ЛМКП «Львівводоканал».

За даними працівників ДСНС, унаслідок події викидів в атмосферу не відбулося, сусідні цистерни не пошкоджено, потерпілих немає. Роботи завершені о 14.30 год. Попередня причина – порушення правил виконання технологічних робіт. За фактом проводиться дослідча перевірка.

Читайте також: Вибух на Львівському дріжджзаводі. Деталі

Директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський також закликає львів’ян не панікувати: «При виконанні господарських робіт, зокрема демонтажу цистерни, в ємності з-під аміачної води, об’ємом 60 куб. м, стався хлопок. Просимо мешканців зберігати спокій та не піддаватись паніці, бо жодної небезпеки для здоров’я людей немає». За даними ЛМКП «Львівводоканал», викидів у каналізацію шкідливих речовин не відбулося, технологічний режим роботи очисних споруд не порушено.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!