Чи буде курсувати транспорт під час локдауну

2350 0
У разі введення додаткових обмежень мова про зупинку міжміського та міжнародного сполучення не йтиме.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Закривати міжміське та міжнародне сполучення в рамках можливого оголошення локдауну уряд не планує. Про це розповів міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, повідомляє «Україна 24».

Читайте також: В Уряді визначилися, якого числа вводити локдаун

«Якщо будуть ухвалювати рішення про додаткові карантинні обмеження, на скільки бачив висновки експертів, то про зупинку міжміського чи міжнародного транспорту не йдеться», – каже Олег Немчінов.

Загалом, за його словами, Кабінет міністрів України очікує від Міністерства охорони здоров’я результати розширеного аналізу карантину «вихідного дня», для того, щоб прийняти рішення про необхідність запровадження локдауну у грудні.

Читайте також: «Помаранчевий» карантин. Уряд назвав умови обмежень, які діятимуть до локдауну

«Зараз бачимо тільки статистику, яка озвучується щодня. Але ми чекаємо і прогнозів. Тобто, падіння, яке було протягом трьох тижнів по захворюваності, фактично плато, на яке ми вийшли. Тому зараз треба отримати підтвердження, наскільки воно може бути позитивним», – каже Олег Немчінов.

Нагадаємо, в Україні завершився карантин вихідного дня. Тепер на території всієї країни діє карантин помаранчевого рівня епідеміологічної небезпеки. Водночас, як заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, уряд напрацьовує рішення стосовно можливого посилення карантинних обмежень перед святами. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!