Чи буде місце для паркування біля дитячої лікарні на Пилипа Орлика

1797 0
У липні почнуть капітальний ремонт на вул. Пилипа Орлика.
Фото: Тарас Гупало / Фейсбук

Фото: Тарас Гупало / Фейсбук

На всій протяжності по вулиці Пилипа Орлика від ринку на Мазепи і до лікарні будуть розташовані паркомісця, до вулиці Віри, Надії, Любові. Тут мають облаштувати до сотні паркувальних лотів, то ж місця під паркування має бути достатньо. У цьому запевнив Тvoemisto.tv керівник ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід.

Читайте також: Яким буде новий громадський простір на вулиці Тершаковців. Візуалізація

«Не можна всі місця біля лікарні розмістити, але у цьому просторі буде достатньо паркомісць. Досі дорога була загромаджена запаркованими автомобілями, але тепер тут будуть передбачені окремі паркувальні лоти і дві повноцінні смуги руху. Зараз автомобілі на одній смузі паркуються, а на іншій розминаються. Після ремонту ситуація зміниться», – розповів Олег Шмід.

Читайте також: Якою буде площа Галицька з новим фонтаном та куди подінуть «Кульбабу»

Раніше у міськраді запропонували провести поточний ремонт замість капітального. «Я переконав, що цього не можна робити, бо там немає доброї основи, вона роз'їжджається і потім утворюватимуться тріщини і вибоїни. Це було б на пів року. Тому вирішили проводити роботи за проєктом», – розповів Олег Шмід.

Вартість ремонту вулиці становить 80 млн грн. Роботи виконуватимуть упродовж 2020-2021 років. Тут замінять також інженерні мережі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!