Чи їздитимуть поїзди до Львова під час локдауну

1414 0
В Укрзалізниці кажуть, що посилюють дезінфекцію потягів.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

Поїзди продовжать курсувати через Київ та Львів попри запроваджений локдаун. Обмеження залізничного руху далекого сполучення через ці міста відсутні. Про це повідомили в Укрзалізниці.

У відомстві зазначають, щоз аборона висадки та посадки можлива лише за спеціальної вказівки МОЗ, тоді як Львівська та Київська області станом на 18 березня залишаються у «помаранчевій» зоні.

Обмеження продажу квитків та висадки/посадки наразі стосуються виключно Івано-Франківської, Чернівецької, Житомирської та Закарпатської областей.

В Укрзалізниці також додали, що посилюють дезінфекцію потягів.

Читайте також: Локдаун введуть від завтра на території всієї Львівської області

Нагадаємо, що із 19 березня у Львові та області посилюють карантин, який діятиме до 28 березня. Молодша школа переходить на канікули, старші класи продовжують дистанційне навчання, дитячі садочки працюватимуть у звичайному режимі. Припинять роботу театри, кінотеатри, музеї, концертні майданчики, заклади громадського харчування (лише на виніс чи доставку). У торгових центрах працюватимуть лише продуктові магазини, аптеки та зоомагазини, господарські магазини працюватимуть на видачу за попереднім замовленням. Всі масові заходи переносять. Салони краси та спортивні зали працюватимуть також за індивідуальним попереднім записом. У роботі громадського транспорту немає змін.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!