Чи будуть відключення світла та створення нових робочих місць. Головне за добу на Львівщині

805 0
Коротко про важливі події доби на Львівщині.
Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Повітряна тривога. За добу, з 09:00 6 листопада по 09:00 7 листопада сирени не сповіщали про повітряну тривогу у Львівській області, доба минула спокійно.

Джерело: голова Львівської ОВА Максим Козицький

Відключення електроенергії. Станом на цю годину у Львівській області графіків погодинного чи аварійного відключення електроенергії не запровадили.

Читайте також: Чи скасує держава податки на ввезені з-за кордону електрогенератори

Розпорядження про введення графіків відключень може надійти від НЕК «Укренерго» до «Львівобленерго» у будь-який час – щоб зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій. Про це мешканців будуть інформувати додатково.

Евакуація переселенців. Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибула ще 131 людина.

Перетин кордону. Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 545 осіб. На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 19 тисяч 588 людей. На в‘їзд – 19 тисяч 683 українців.

Правоохоронні органи. Поліція області опрацювала 1063 звернення щодо підозрілих людей та об’єктів.

Допомога бізнесу. У межах програми «єРобота» завершили черговий розгляд заяв на отримання мікрогрантів для відкриття або розвитку бізнесу, які подали учасники. Львівщина увійшла до п’ятірки областей-лідерів.

Програма стартувала цьогоріч у липні. Загалом Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання коштів 191 претенденту зі Львівщини. В області створять 435 нових робочих місць – відповідно до бізнес-планів.

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!