Чи має переваги приватна медицина?

6932 0
Нині державна медицина відходить у минуле. Людина хоче розуміти, за що вона платить, й отримувати натомість якісні послуги та дбайливе ставлення. У кожного з’являється можливість обирати, кому довірити найцінніше – своє здоров’я. Tvoemisto.tv розповість вам про сім основних переваг приватного лікування. ®

Зазвичай похід до лікаря – це стресова ситуація для кожного. Однак усі мають право обирати, кому довіряти свої гроші й здоров’я. Не всі мешканці міста знають, чому треба обирати зручну й приватну медицину. Разом з тим, люди усвідомлюють, що офіційна плата, якість, комфорт та безпека, яку вони отримають, – передусім.

1. Офіційна плата за надані послуги. Приватна медицина передбачає наперед відкритий прейскурант. Завдяки цьому, людина може розпланувати свої фінансові можливості та бути впевненою, що їй не доведеться ходити коридорами та питати, кому і як заплатити за послугу. Чеки, які видають у таких клініках, – не лише розрахункове підтвердження. Це гарантія того, що людина лікувалася в закладі, а лікарі відповідальні за надані їй послуги. Також чек – це можливість страхового відшкодування.

2. Фахівця обирає пацієнт. Коли ми йдемо до звичайної лікарні, то ніколи не знаємо наперед, на якого лікаря натрапимо. У приватних клініках кожен самостійно може обрати фахівця, який буде опікуватися вашим здоров’ям і бути впевненим, що це справді професіонал своєї справи.

3. Надання усіх необхідних матеріалів. Обов’язковою складовою якісної приватної медицини є надання всього необхідного для людини при обстеженні: обладнання, матеріалів. Нічого докупляти не потрібно. Разом з тим пацієнтові гарантується максимальна безпека та стерильність. Перебування у приватному медичному закладі комфортне і ви швидко повертаєтесь додому.

4. Вас цінують. Переступивши поріг приватної клініки, ви опиняєтесь під опікою усього персоналу або особистого медичного координатора. Тут кожен справді і щиро хоче вам допомогти. Під час лікування вашим комфортом та самопочуттям опікуються фахівці, які повністю відповідають  за ваше здоров’я. Для них ваша безпека на першому місці.

5. Справедлива ціна. Вартість послуг приватної медицини – чесна, адже не передбачає зайвих, неузгоджених витрат. Пацієнт має конкретне розуміння, за що і кому він платить. Послуги приватних фахівців часом коштують так само, як і послуги лікарів у звичайних клініках, котрі обтяжені усіма «особливостями» державної медицини.

Медичне обслуговування належного рівня давно потребує стати нормою для кожного львів’янина. Кожен із нас зачекався, коли зникнуть пережитки застарілої системи.

Ще у червні 2014 року у Львові з’явився заклад, який може надавати якісні медичні послуги європейського рівня.

Львівський Медичний центр Medicover є частиною європейської медичної мережі, яка завоювала репутацію та довіру мільйонів людей. Фахівці медичних центрів Medicover дбають про здоров’я своїх пацієнтів у країнах Європи: Польщі, Угорщині, Молдові, Болгарії, Туреччині.

Особливості Медичного центру Medicover:

– можливість викликати сімейного лікаря додому;

– забір аналізів вдома;

– швидке оформлення довідок і лікарняних завіреного зразка;

– безпечна європейська хірургія одного дня;

– догляд за пацієнтами 24 години на добу;

– комфортні зручні палати;

– електронний доступ до особистої медичної картки.

Медичний центр Medicover розташований за адресою: Львів, вул. Антоновича, 102 (заїзд із вул. Героїв УПА, 75); тел. 093 911 03 03.

Детальніше читайте на сайті Медичного центру: medicover.com.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!