Чи може у Львові дитина-випускник ходити до садочка влітку?

3543 0
Нині у дитсадочках Львова відбуваються випускні заходи для маленьких львів’ян, які невдовзі стануть першокласниками. Тим часом деяких батьків турбує питання, чи можуть ці діти відвідувати дошкільні заклади упродовж літніх місяців.
фото: portal.lviv.ua, euroviza.vn.ua, ukranews.com

фото: portal.lviv.ua, euroviza.vn.ua, ukranews.com

Зоряна Довганик, в.о. начальника управління освіти Львова, запевнила, що діти, які відвідують садок останній рік, мають повне право ходити до нього й упродовж літа. За її словами, така можливість є якщо не до початку вересня, то, принаймні, до середини серпня, тому що далі в дошкільному закладі починають формувати групи.

Читайте також: У Львові малеча змагатиметься на роверах

Проте батькам необхідно з’ясувати, чи працюватиме садок упродовж літніх місяців, адже зазвичай у цей час кількість вихованців дитсадка різко зменшується. 

«Саме зараз дошкільні навчальні заклади Львова проводять моніторинг того, скільки дітей ходитиме до них улітку. Якщо відвідуваність буде високою, садок функціонуватиме, а якщо низькою – його можуть на певний період (два-три тижні чи навіть місяць) закрити або ж об’єднати групи», – пояснила Зоряна Довганик.

Джерело: Львівська пошта

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!