Чи планують на зимові свята запускати внутрішні авіарейси зі Львова

1235 0
Внутрішні рейси, як-от були до Херсона, Одеси, – це лише літня програма.

Наразі з внутрішніх авіарейсів, зокрема у напрямку зі Львова, залишається три рейси до Борисполя, що виконує щодня авіакомпанія «Роза вітрів». Про це повідомила у коментарі Tvoemisto.tv директорка Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Тетяна Романовська.

«Фактично, компанія «Роза вітрів», яка виконує три рейси до Борисполя, – це охоплення пасажирів зі всієї України. Наші рейси стикуються в Києві з іншими містами країни. А через Києві летять і одесити, і харків’яни, і дніпровці тощо», – каже вона.

Єдине, що можливо авіакомпанія буде ставити під завантаженість більші літаки в тому разі, якщо кількість пасажирів зросте.

«Коли буде не 40-70 пасажирів, а 150, то вони поставлять більші літаки – аеробуси», – додає вона.

Читайте також: Локдаун вводять з 8 січня. Що працюватиме, а що – ні 

Внутрішні рейси, як-от були влітку, – це, за словами Тетяни Романовської, лише літня програма. Такі разові рейси не завантажуються. Тому те, що компанії наперед не запланували, зараз не відкриватимуть.

Нагадаємо, що, незважаючи на кризу, авіакомпанії поступово відновлюють перельоти зі Львова. Wizz Air, Ryanair та SkyUp пропонують близько 20 напрямків. Детальніше про те, куди можна полетіти зі Львова взимку, читайте за посиланням

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!