Чи планують у Львові відновлювати опалювальний сезон

2175 0
Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, у випадку похолодання, мешканцям міста відновлять подачу опалення, – йдеться у повідомленні Львівської міської ради.

«Вчора ми призупинили опалювальний сезон. Люди, які отримують субсидії дещо хвилюються, адже вони не платять «живими грошима». Можливо, вони ще хотіли би мати вночі тепло. Хоча зараз цілодобово температура є вищою, ніж 8 градусів. Тільки з п’ятниці на суботу, здається, має бути похолодання, тому ми фактично завтра фіналізуємо рішення: якщо треба буде, то ми, можливо, ще ненадовго включимо опалення. А далі за прогнозами вже 15-17 градусів, то я думаю, що немає сенсу вмикати. Треба економити», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, з 29 березня у Львові призупинено опалювальний сезон. Натомість бюджетні установи можуть отримувати теплоносій на основі листів-звернень.

Так, на основі листів-звернень опалення подається до 6 бюджетних установ: Обласна клінічна лікарня, Чернігівська, 7, Львівський державний регіональний лікувально-діагностичний центр, Гашека, 2а, Теплично-оранжерейний комплекс ботанічного саду, Черемшини, 44, ЗОШ №24, Кониського, 4, Міський комунальний клінічний пологовий будинок, Мечнікова, 8, 3-тя міська клінічна лікарня, Рапопорта, 8.

«Ми проводимо щоденний моніторинг температури зовнішнього повітря, щоб, в разі пониження температури, відновити подачу тепла в помешкання львів’ян», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!