На правах реклами

Чи поїде трамвай на Сихів ще до нового року?

3332 0
Багатьох львів'ян, особливо сихівчан, цікавить питання: коли ж запустять трамвай на Сихів? У коментарі Tvoemisto.tv член депутатської групи «Громадського Руху «Народний контроль» у ЛМР Сергій Бащук розповів чи реально завершити всі ремонтні роботи на сихівській колії.
фото: tvoemisto.tv, nkontrol.org.ua

фото: tvoemisto.tv, nkontrol.org.ua

«За будівельними роботами – це реально. Але є ділянка, яка вимагає багато роботи, – на вулиці Стуса. На цій ділянці проводяться дуже масштабні роботи по заміні каналізаційного колектора. Відтак, колію можна буде класти лише по завершенню цих робіт».

За словами депутата Львівської міської ради, якщо дотримуватися плану проекту, який є, – виконати його можна.

Читайте також: Будівництво трамвайної колії на Сихів. Фоторепортаж

Щодо проблем із розміщенням ринку «Санта-Барбара» через будівництво трамвайної колії, Сергій Бащук прокоментував так: «Міський голова Львова Андрій Садовий досі не погодив ділянку для перенесення ринку «Санта-Барбара», відтак, процес  може затягнутися».

Львів’янам трамвай на Сихів дуже потрібен. Міській владі слід нарешті, дослухатися до думки громади, і зробити все аби ремонтні роботи колії було завершено якомога швидше.

Підготувала Оксана Матійків

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!