Чи працюватимуть під час локдауну гіпермаркети «Епіцентр» у Львові

42150 0
«Епіцентру» під час локдауну дозволять працювати лише окремими групами товарів.
Фото: Photos.wikimapia.org

Фото: Photos.wikimapia.org

У гіпермаркеті «Епіцентр» під час локдауну дозволять працювати лише окремими групами товарів. Відповідний документ опублікував у себе на Фейсбуку заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Йдеться про продовольчу групу, зоотовари, побутову хімію та квіти. Загалом же діяльність торгових центрів під час жорсткого карантину у місті заборонена.

Читайте також: Ліжок для хворих із коронавірусом у Львові залишилося лише на два тижні

«Кажуть, «Епіцентри» інколи складно виконують рішення комісії ТЕБ і НС. Шануючи кількість робочих там місць і суму сплачених податків, маю зауважити, що прийняті обмеження стосуються всіх. Разом з керівництвом Національної поліції провели робочу зустріч з керівництвом «Епіцентру» щодо дотримання карантинних обмежень», – додав він.

Нагадаємо, що з п’ятниці, 19 березня, на території львівської громади запроваджують посилений карантин, який діятиме до 28 березня. Так само на території всієї Львівської області від завтра діятиме низка обмежень. Детальніше про заборони можна дізнатися за посиланням

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!