Чи віддавати спільноті «Оселя» вживані речі під час карантину

3103 0
Одяг в умовах карантину у спільноті не циркулює.
Фото: Postpaper

Фото: Postpaper

Спільнота «Емаус-Оселя» продовжує забирати одяг та речі із контейнерів, які львів’яни жертвують бідним та потребуючим. Однак цей одяг тюкують і зберігають на складі – він не циркулює між людьми. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила заступниця голови ради спільноти взаємодопомоги «Емаус-Оселя» Наталя Саноцька.

Читайте також: Як виживає в умовах карантину «Оселя», яка опікується бідними у Львові

«Через загрозу вірусу ми не закликаємо людей здавати речі, але ми продовжуємо їх забирати, бо люди це роблять зі своєї доброти. Ми усі речі складаємо на нашому складі. Благодійні крамниці зараз зачинені, тому циркуляція одягу та речей не відбувається. Ми роздаємо одяг тільки в осередку підтримки безпритульних, але той, який ми отримали ще раніше», – пояснила Наталя Саноцька.

Перепрати і продезінфікувати всі речі не можливо, через великі об’єми. А на одязі вірус може зберігатися орієнтовно два дні. 

Водночас «Оселя» продовжує годувати безпритульних. Цього року у час карантину вона не може зібрати за спільний стіл безпритульних та нужденних людей на Великодній сніданок, тому готує великодні кошики, які стануть порятунком від голоду для тих, хто опинився без їжі та допомоги. 

Читайте також: «Оселя» біля Львова, яка допомагає бідним, лишилася без засобів існування. Як допомогти

Львів'яни можуть долучитися до цієї ініціативи, переказавши кошти на карточку Приватбанку:

ЛМГО Спільнота взаємодопомоги «Оселя»
5169 3305 18406647
Жаровський Олег Любомирович (Голова Ради), або через систему LiqPay за посиланням



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!