Чи можуть у Львові відновити продаж алкоголю

37560 0
У Львові 1 березня ввели повну заборону на продаж алкоголю.
фото: hate.trust.ua

фото: hate.trust.ua

Органи місцевого самоврядування самостійно регулюють питання продажу алкоголю під час воєнного стану. Про це повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький під час брифінгу 14 березня.

У Львові спочатку 28 лютого часткового обмежили продаж алкогольних напоїв з 18:00 по 12:00 годину дня, а наступного дня, 1 березня, ввели повну заборону на їхній продаж. Це стосується, як мереж магазинів, так і закладів громадського харчування.

Читайте також: У деяких львівських готелях підняли ціни на номери. Власників просять підтримати біженців

За словами міського голови Львова Андрія Садового, наразі жодних звернень не надходило на ім’я міськради – ані від закладів торгівлі, ані від організацій, які б просили скасувати рішення про обмеження продажу алкоголю.

«Якщо такі звернення будуть надходити, ви про них знаєте, ми будемо їх розглядати. Звернень нема – нема що розглядати», – додав він під час брифінгу.

Ольга Коваль

Відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!