Чи ввімкнуть львів’янам гарячу воду швидше

3067 0
Від сьогодні 370 будинків Львова залишаться без гарячої води на два тижні. Із 15 по 29 квітня ЛКП «Залізничнетеплоенерго» проводитиме гідравлічні роботи, що передбачають цілковите припинення її подачі. Tvoemisto.tv запитало у головного інженера ЛКП «Залізничнетеплоенерго» Віталія Камінського, чи можливо подібні роботи проводити без припинення подачі гарячої води або ж завершити їх у коротші строки.

«Ці роботи ми проводимо, щоб визначити найслабші місця мережі. Подавати гарячу воду львів’янам хоч інколи під час проведення гідравлічних робіт практично неможливо, до цього не пристосоване технічне обладнання, та й технологія такого не передбачає. Можливим є такий варіант, що роботи завершаться швидше і нам вдасться на кілька днів раніше подати гарячу воду львів’янам», - коментує ситуацію головний інженер ЛКП «Залізничнетеплоенерго».

Читайте також: Які будинку у Львові залишаться без гарячої води. Адреси

Також Віталій Камінський повідомив, що можливим є і той варіант, що у разі проривів мережі треба буде ліквідовувати несправності і деякі будинки не отримають гарячої води й 29 квітня. Інженер пояснив, що в сьогодні в Україні провести гідравлічні випробування теплових мереж на щільність в інший спосіб, щоб не залишати мешканців будинків без гарячої води, неможливо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!