Чи збережуть ґрунтові корти Палацу спорту: у Львові проведуть громадські слухання

2660 0
Забудовник Палацу спорту обіцяє відновити корти на даху комплексу.
фото Варіанти

фото Варіанти

13 липня у Львові проведуть громадські слухання щодо проведення незалежних досліджень прилеглих будинків по вулицях Єфремова та Мельника з метою збереження ґрунтових сертифікованих тенісних кортів як бази ДЮСШ «Спартаківець».

Слухання проводитиметься з ініціативи місцевих мешканців. Місце проведення: Велика сесійна зала Ратуші. Реєстрація учасників з 16:00, початок заходу о 17:00.

Зареєструватись на участь в громадських слуханням можуть мешканці, які матимуть документ, що підтверджує проживання чи наявність майна у Львові.

Читайте також: У Львові зведуть сучасні закриті корти та реконструюють Палац спорту «Україна». Візуалізація

Нагадаємо, у Львові реставруватимуть Палац ігрових видів спорту «Україна», що на вулиці Мельника, 18. Після реконструкції тут розмістять шість тенісних кортів на даху, два басейни та приміщення громадського призначення.

також проектом реконструкції передбачено будівництво підземного паркінгу на 70 автомобілів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!