Політична реклама

Чи зростуть тарифи на тепло львів'яни дізнаються вже цього місяця

1196 0
Львів вчасно розпочне опалювальний сезон, однак потрібно обговорити питання тарифу за послуги з теплопостачання.

Як зазначають у ЛКП «Львівтеплоенерго», якщо місто зараз перейде з двоставкового тарифу на сезонний (одноставковий), ціни для населення можуть зрости на 30-40%, інформує Zaxid.net.

До початку опалювального сезону залишилось півтора місяці і тому треба вирішити усі питання щодо подачі тепла до будинків. Але, як вже було минулого та позаминулого року, холодна погода, приходила раніше, ніж календарний опалювальний період, тому доводилося вмикати подачу тепла швидше, ніж було запланован», – зазначив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

За його словами, потрібно визначити схему, за якою вартість теплопостачання для мешканців буде найменшою.

Цього року тарифи можуть підвищити на 30 відсотків. Це ще не остаточні дані, остаточні розрахунки будуть у вересні. І тому, щоб запобігти такому зростанню, потрібно провести нараду, на якій спеціалісти репрезентують усі цифри, щоб вибрати найкращу тарифну схему. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!