На правах реклами

Чим біржа Форекс приваблює новачків

2315 0
Валютний ринок Форекс функціонує з 70-х років. Ця валютна біржа використовується великими корпораціями, банками, інвестиційними фондами. Вона охоплює багато країн, але центрами торгівлі вважають Лондон, Сідней, Нью-Йорк, Франкфурт і Токіо.

Великі учасники ринку – головний показник того, що на Форексі все серйозно. Основна валюта – долар, і майже 90% угод пов'язані саме з нею. Оборот грошей на валютному ринку значний – понад 3 трлн. доларів. Та, на думку експертів, це ще не межа. Фахівці прогнозують, що до 2020 року сума щоденних валютних операцій перетне показник в 10 трлн. доларів.

Красиві цифри, безумовно, але для новачків, які спробували свої сили на opcje binarne demo  все це здається дрімучим лісом. Надихнутися можна легендарними прикладами значного успіху при торгівлі валютою. Першим виділяється, Джордж Сорос. Він зумів заробити 2 мільярди доларів на обвалі британської валюти. Але найцікавіше, що свій шлях цей чоловік починав на біржі з невеликою сумою – 600 доларів. За десяток років він примножив свій статок до 100 мільйонів доларів. В деякі особливо вдалі роки Сорос заробляв на біржі гроші, які можна порівняти з ВВП цілих країн.

Ще один відомий бізнесмен, який розбагатів на Форексі – Воррен Баффет. У нього була зовсім інша стратегія – довгострокові інвестиції. Цікаво, що перший раз торгувати на біржі він почав у сім років і навіть отримав прибуток в 12 доларів.

Та наявність значної суми на руках не гарантує результат. Йому сприяє вміння торгувати. Є навіть відповідна статистика: якщо спосіб точний на 60%, то в 13% випадках людина отримує 4 прибуткові угоди. Навіть з $1 можна торгувати на Форексі, просто прибуток буде невеликим.

Ще одне, чим привабливий ринок Форекс для новачків – це те, що він доступний 24 години на добу. Торгівля відбувається через Інтернет і в залежності від часу доби, до неї підключаються люди з різних куточків планети. Торги починаються в Сіднеї, переходять в Токіо, підключається Лондон, потім Нью-Йорк та інші фінансові центри світу.

На вибір є декілька валют, які вважаються досить популярними. Це франк, єна, євро, австралійський і канадський долар. Американський долар, безумовно - лідер. Не любите ризикувати? Тоді можна інвестувати в низькопрофільні валюти – наприклад, швейцарський франк.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!