Львів'яни назвали найвизначніші події в місті з часів Незалежності

2232 0
На інтернет-порталі Tvoemisto.tv завершили опитування «Чим може пишатися Львів із часів Незалежності?» в контексті розвитку міста та архітектури. Для голосування було обрано нерепрезентативну вибірку подій, що відбулися у часі незалежної України у Львові.
фото: newsmarket.com.ua, bookforum.ua, tsn.ua, ipress.ua

фото: newsmarket.com.ua, bookforum.ua, tsn.ua, ipress.ua

За результатами голосування, серед найвартісніших подій, що сталися за роки Незалежності, львів'яни віддали перше місце – візиту Папи Івана Павла II до Львова (39 голосів), на другому – Форум видавців у Львові (35), третьому – Євро-2012 (22), четвертому – Євромайдан у Львові (5).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим може пишатися Львів із часів Незалежності? Пам’ятники. Результати опитування

Думка експерта

«Із подій варто додати Alfa Jazz Fest, Leopolis Grand Prix, – вважає співвласник Холдингу емоцій !FEST Андрій Худо. – Такі події, які привертають найбільшу увагу до Львова як до культурного міста Європи. Це події, які ставлять наше місто на світову карту. Leopolis Grand Prix – це подія №1 у світі ретро-автомобілів. Alfa Jazz Fest збирає кращих джазових виконавців світу у Львові. Що може бути краще?»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим може пишатися Львів із часів Незалежності? Будівлі та об’єкти. Результати опитування

У коментарі для Tvoemisto.tv львовознавець та екскурсовод Іван Радковець відзначив, що для будь-якого львів'янина за часів Незалежності найбільшою та найвагомішою серед подій були родинні та сімейні: одруження, народження дітей та внуків. Саме вони повинні бути на першому місці серед наших найзнаменитіших подій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!