Чим розважити дітей влітку. П'ять ідей

4202 0
У літній час у дітей з’являється багато вільного часу, а от у батьків з’являються запитання – як їх розважити? Пропонуємо вам 5 ідей, які допоможуть провести літній час із дітьми весело і з користю.
фото: platfor.ma, cvety-flower.pp.ua, maima.com.ua

фото: platfor.ma, cvety-flower.pp.ua, maima.com.ua

1. Пляж. У період канікул варто починати ходити з малюком на пляж, наприклад, в 7:00 після роботи. У цей час уже не так пече сонце, ви будете захищені від обгорання, а вода порадує вас своїм теплом, так як буде прогріта за день. Для дитини потрібно обов'язково взяти іграшки по його віку і вони обов'язково повинні вміти плавати.

2. Ліс. У вихідні можна відправитися в ліс подихати свіжим повітрям. Такі прогулянки будуть пізнавальними й корисні для здоров'я вашої дитини. розповідайте дитині про рослини, лісових жителів. Можна для цього спеціально підготуватися, почитавши інформацію про гриби, ялинках, мхах. Молодшому школяреві потрібно вчитися орієнтуватися на місцевості. Зі старшими дітьми потрібно ходити в походи.

3. Спорт. Не забувайте і про фізичну активність дітей. Бадмінтон, пінг-понг, їзда на велосипеді, роликові ковзани, скейт. Вибирайте те, що подобається вашій дитині найбільше. Не потрібно дуже активно нав'язувати обраний вами вид спорту, головне, щоб для дитини спорт був не якимось обов'язковим видом діяльності, а міг бачити, що це цікаво і корисно.

4. Дача. Поїдьте разом з дитиною на дачу, привчайте його до праці, доглядати за рослинами, за городом. Тільки не навантажуйте дитину занадто важкою працею, довірте йому полив рослин, збірку врожаю. Тут важливо поставити той же принцип, що і в спортивних заняттях - важливо, щоб дитина відчула як це радісно, але не обов'язково.

5. Майстер-класи для дітей навчать вас і вашу дитину різним декораціям в стилі декупаж, виробам, малювання, ліплення.

Підготувала Вікторія Петрик

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!