Чинний директор органного залу не прийшов на свою презентацію

2842 0
Сьогодні, 22 серпня, кандидати на посаду директора Будинку органної музики презентували свої проекти перед громадськістю.
фото: photo-lviv.in.uа

фото: photo-lviv.in.uа

На відкриту презентацію та обговорення проектів претендентів на посаду директора Будинку органної та камерної музики прийшов один учасник конкурсу – Іван Остапович. Його суперник – чинний директор органного залу Юліан Винницький – на зустріч не з’явився.

«Пан Юліан Винницький ще вчора мав бути, і ще сьогодні зранку мав бути, але от 5-10 хвилин тому передзвонив і сказав, що у зв’язку з сімейними обставинами не зможе бути тут присутнім. Тому сьогодні ми маємо можливість познайомитися лише з одним кандидатом», – повідомила перед початком презентації директор департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда.

Читайте також: Бах на Пекарській. Звідки взявся електричний орган у львівській квартирі

Під час власної презентації Іван Остапович розповів про свій попередній досвід, зокрема заснування проекту-платформи Collegium Musicum Lviv, та окреслив у загальному плани з розвитку Будинку органної музики на найближчі п’ять років. Детальніше свою програму він пообіцяв представити на засіданні конкурсної комісії, яке відбудеться завтра, 23 серпня, о 15:00 у малій сесійній залі міської ради. Як повідомила Наталія Бунда, захід є відкритим і в ньому передбачено час на запитання від присутніх.

Нагадаємо, що в конкурсі на посаду директора Будинку органної музики беруть участь двоє кандидатів – чинний директор Юліан Винницький, який очолює Будинок з 1988 року, та співзасновник Collegium Musicum Lviv, диригент і композитор Іван Остапович.

Анна Журба


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!