Чиновника Львівської облради, який виписав дружині 24 премії, звільняти не будуть

2850 0
Матеріали службового розслідування відправили до Нацполіції.
ілюстративне фото: www.62.ua

ілюстративне фото: www.62.ua

Керівника комунального підприємства Львівської облради «Нерухомість та майно» Романа Люлюка, який регулярно виписував собі та дружині премії з нагоди релігійних та державних свят, залишать на посаді, пише Zaxid.net.

Безпосередній керівник Романа Люлюка, начальник управління майном спільної власності Львівської облради Микола Бандра розповів, що під час службового розслідування справді виявили порушення.

«Дійсно є питання конфлікту інтересів – він не заявляв про конфлікт інтересів і у матеріалах службового розслідування ці всі моменти зафіксовані. Далі все йде за процедурою – протоколи про адмінпорушення мають складати правоохоронні органи, які, як мені відомо, зараз розглядають цей випадок. Сам Роман Люлюк продовжує працювати на своїй посаді», – зазначив Бандра.

Матеріали службового розслідування, початого після оприлюднення у ЗМІ інформації про цей випадок, відправили до Нацполіції для складання протоколу за неповідомлення Романом Люлюком про конфлікт інтересів.

Читайте також: Хто і як дурить Prozorro на Львівщині. Топ-5 найпоширеніших зловживань

Він також уточнив, що виявлені під час службового розслідування порушення не є підставою для звільнення керівника КП «Нерухомість та майно».

«Так, порушення були, але вони не є підставою для звільнення. Роман Люлюк у встановленому законом порядку буде притягнутий до адміністративної відповідальності. На тому підприємстві взагалі проблема з кадрами і якщо зараз це підприємство ще трохи хитнути, то там взагалі будуть великі проблеми по людському фактору», – додав чиновник.

Нагадаємо, у вівторок, 8 травня, журналісти порталу Наші Гроші. Львів оприлюднили інформацію про очільника обласного комунального підприємства «Нерухомість та майно» Романа Люлюка, який упродовж 2017 та 2018 років 24 рази преміював власну дружину та 10 разів преміював сам себе. Після цього, за фактом оприлюдненої в ЗМІ інформації розпочали внутрішнє розслідування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!