Чиновників та депутатів просять не приходити до шкіл 1 вересня

6195 0
Натомість депутатам та чиновникам усіх рівнів пропонують відвідати в інші дні навчальні заклади, де їхня допомога буде необхідною.
фото: mukachevo.net, karpatnews.in.ua, tsn.ua

фото: mukachevo.net, karpatnews.in.ua, tsn.ua

Чиновників та депутатів закликають не брати участь у шкільних заходах, присвячених першому дзвонику. Відповідне звернення опублікували батьки в спільноті «Батьки SOS» у мережі Facebook.

«Ваша присутність змушує наших дітей влаштувати свято вам – інколи ви запізнюєтесь, інколи ваші промовисті промови занадто нудні та довгі. Якщо ви не знаєте, то “святкове вбрання” наавчального закладу – кульки, прапорці, вам квіти – це все за кошти нас, батьків», – йдеться у зверненні.

Читайте також: «Моя донька любить понеділок». Львів’янка рік навчала свою дитину вдома

Також батьки просять не дарувати дітям букварі з портретами чиновників та депутатів, а натомість забезпечити своєчасне надходження підручників до шкіл.

«Ми дуже хочемо подолати цю совкову традицію лінійок, але якщо ви будете туди приходити – ми ніколи не позбавимось цього совкового рудимента», – говорять батьки.

Якщо депутати та чиновники все ж хочуть отримати PR у навчальних закладах, то батьківська спільнота радить їм приїхати вже наступного дня туди, де їхня допомога буде необхідною, «без пафосу та з метою допомогти». Адреси шкіл обіцяють надати.

Нагадаємо, що у Львові з’явиться Школа вільних та небайдужих.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!