Політична реклама

Cім'ї героїв Небесної сотні у Львові отримають житло

1730 0
Чотири сім’ї загиблих героїв Небесної сотні отримають квартири у житловому будинку за адресою вул. Наукова, 2-А у Львові.

Про це повідомили у компанії «Інтергал-Буд», яка будує цей будинок на вул. Науковій, повідомляє Zaxid.net.

Зокрема, однокімнатну квартиру отримає сім’я Андрія Дигдаловича, який загинув 20 лютого в Києві від кулі снайпера під час силового протистояння. У покійного залишилась дружина із двома доньками – 12 та 20 років.

Двокімнатну отримає сім’я Віталія Коцюби, який помер від кулі  снайпера 20 лютого в Києві, та залишив дружину із двома дітьми – 10 та 6 років.

Однокімнатну квартиру отримає також сім’я Богдана Ільківа, який помер від кульових поранень 22 лютого в одній з лікарень Києва. У покійного залишилась дружина та дві доньки – молодша проживає з мамою у смт. Щирець, а старша – працює у Львові, проте не має власного житла.

Однокімнатну квартиру також отримає сім’я Ігоря Костенка – студента географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, який працював журналістом інтернет-видання «Спортаналітика».

Житловий будинок на вул. Науковій 2-а ще споруджується, компанія-забудовник планує здати його в експлуатацію в кінці цього року. Квартири родини загиблих  отримають після завершення будівництва через  Львівську міську раду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!