Політична реклама

Cкільки львів'янину буде коштувати обновка на Великдень

4702 0
Серед різноманітних обнов, які львів’яни поспішають придбати на Великодні свята, особливо актуальною є вишиванка. Однак коштує така річ не дешево.

Як повідомляє Твоє місто, вишиті сорочки відрізняються візерунками, кольором, матеріалом, а також своїм кроєм. Від цього залежиь і ціна виробу.

Жіночу вишиванку у середньому можна придбати за 1600 гривень. Ціни коливаються від 1200 до 2900 гривень. Вишиванку простого крою на короткий рукав можна знайти і за 400 грн.

Серед асортименту вишиванок є вироби білосніжного, сірого, чорного і білого кольору. До кожного з них підібраний візерунок і колір ниток. Техніка вишивки також різна: гладь, хрестик, мереживо та бісер. Найбільше доведеться віддати за вироби з домотканого полотна та вишиті бісером.

Чоловічі вишиванки обійдуться трохи дешевше, ніж жіночі, у середньому - 1100 гривень. Ціни коливаються у межах 450 - 1600 грн. Є моделі розраховані на теплий літній сезон, інші ж, навпаки на холодний. Також сорочки відрізняються кроєм, фасоном і довжиною.Від цього теж безпосередньо залежить ціна товару. Серед матеріалів пропонують шифон, льон і поплін.

Одягнути у вишиванку дитину обійдеться в середньому у 200 грн. Вишиванки для дівчаток коштують від 180 грн, для хлопчиків дорожче – 220грн. Для дівчат також пропонують вишите плаття. Ціна такого виробу коливається у межах 320 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!