Політична реклама

Cніг та мороз завітають в Україну з 1 грудня

1742 0
З 1 грудня в західних, північних та більшості центральних областей відбудеться зниження температури на 3-6 градусів. Про це під час брифінгу повідомив заступник директора Укргідрометцентру Анатолій Прокопенко.

"Надалі відбудеться суттєва зміна погодних умов. Ми очікуємо несприятливі погодні умови. Дощі будуть поступово переходити в мокрий сніг та сніг. Відбудеться також похолодання вночі до 2-8, а місцями до 10-12 морозу, а вдень 0-6 морозу, а на Півдні від 3 тепла до 3 градусів морозу",- сказав А.Прокопенко, повідомляє zaxid.net, з посиланням на УНН.

Він також зазначив, що починаючи з 2-3 грудня на території України буде утворюватись сніговий покрив, а на дорогах ожеледиця. За словами Прокопенка, складні погодні умови зберігатимуться і на другому тижні грудня, оскільки є велика ймовірність переміщення нового циклонічного утворення на територію України з західної Європи, який зумовить сніг, мокрий сніг, а місцями ожеледицю та налипання мокрого снігу. Температура повітря вночі коливатиметься від 0 до 6 градусів морозу, а в денні години від 3 градусів тепла до 3 градусів морозу.

Прокопенко також зазначив, що сніг, який почне випадати в перших числах грудня, не буде досить сильним. "Але, враховуючи, що він буде іти постійно, то весь час буде створювати якісь проблеми, особливо для комунального господарства та автомобілістів".

Він також не уточнив, чи буде в країні сніг на Новий рік, оскільки поки що, за словами синоптика, прогноз зробили на першу декаду грудня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!