Політична реклама

Cьогодні розпочалася третя хвиля вступної кампанії

1563 0
Сьогодні, 8 серпня, вищі навчальні заклади оприлюднюють останні – треті списки рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення.

Під час «третьої хвилі» із рейтингових списків виключаються вступники, які були рекомендовані до зарахування, але не подали в період з 5 до 7 серпня оригінали документів до вищого навчального закладу, пише Освіта.ua.

У підсумку їх місця повинні зайняти абітурієнти, які знаходились нижче у списку.

Абітурієнти, які мають бажання навчатися у ВНЗ, де їх рекомендовано до зарахування 8 серпня, протягом трьох днів – до 10 серпня включно, повинні подати до приймальних комісій оригінали необхідних для вступу документів.
Якщо абітурієнт не був рекомендований до зарахування у «третій хвилі», але має бажання подати оригінали документів до ВНЗ, приймальна комісія зобов’язана їх прийняти.

Крім того, абітурієнт має право у разі необхідності забрати оригінали документів з приймальної комісії вищого навчального закладу, про що йдеться.

10 серпня припадає на вихідний – суботу, тому більшість приймальних комісій вищих навчальних закладів працюватимуть за скороченим графіком роботи, на що абітурієнтам варто звернути увагу.

Нагадаємо, із оновленим рейтинговим списком абітурієнтів можна ознайомитися на стендах приймальних комісій. Крім стендів приймальних комісій оновлені рейтингові списки також мають бути опубліковані на сайтах вищих навчальних закладів та сайті Інформаційної системи «Конкурс» www.vstup.info.

11 серпня вищі навчальні заклади мають видати накази про зарахування абітурієнтів на бюджетну форму навчання.
Номер консультативного телефону Міністерства освіти з питань вступу до вищих навчальних закладів: (044) 481-32-15.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!