Політична реклама

Cьогодні у Львові поговорять про таємницю сповіді

1745 0
Cьогодні, 8 квітня, о 19:00 у студії tvoemisto.tv відбудеться "Жива Internet-зустріч" на тему "Сповідь", яку проводитиме владика Венедикт Алексійчук, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії.

Владика Венедикт відповість на запитання, що таке сповідь, як треба сповідатись, як часто та навіщо. Зараз – час перед Великоднем, багато людей йде до сповіді, й у зв'язку з цим виникають страхи та комплекси.

Відтак слухачі матимуть можливість порадитись із владикою Венедиктом та поставити йому запитання. Запитання можна ставити у коментарях на нашій сторінці у Facebook або за номером телефону (093) 380-24-24.

Зустріч відбудеться у рамках творення Єдиного молодіжного простору. Організаторами зустрічей є Комісія у справах молоді УГКЦ, Живе.ТБ та Інтернет-телебачення "Твоє місто". Трансляцію заходу дивіться за посиланням tvoemisto.tv/on-line/.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!