Concorde Capital придбав ліцензію на видобуток газу у Львівській області

1677 0
Йдеться про Майницьке газове родовище, яке розташовене 16 км на схід від Самбора.
Фото: mind

Фото: mind

Інвестгруппа Concorde Capital спільно з партнерами придбала ліцензію на видобуток газу на ділянці площею 79 кв. км у Львівській області, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«У планах – подальша розробка родовища і видобуток»,–  відзначили в Concorde Capital.

У групі уточнили, що запаси газу С1 (розвідані, вивчені з детальністю, достатньою для отримання вихідних даних для складання технологічної схеми розробки родовища) складають – 748 млн куб. м, С2 (попередньо оцінені: форма і розміри поклади, умови залягання, товщина і колекторські властивості пластів, склад і властивості нафти, газу і конденсату визначені в загальних рисах за результатами геологічних і геофізичних досліджень) – 12,1 млрд куб. м.

Читайте також: Румунська компанія 15 років видобуватиме газ на Львівщині

Згідно Держреєстру, голова Concorde Capital Ігор Мазепа разом Іваном Олійником та Олегом Ведмідем в частках 40:30:30 стали власниками ТОВ «Навігатор Майницьке» через ТОВ «Села Енерджі» (обидві – Київ).

Відповідно до реєстру спецдозволів на користування надрами «Навігатор Майницьке» має дозвіл до 2036 року на геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку Майницької площі вуглеводнів (16 км на схід від Самбора) площею 79 кв. км з подальшим видобуванням нафти і газу. Спочатку дозвіл було видано в 2016 році ТОВ «Навігатор Комплект»

Крім того, «Навігатор Майницьке» в кінці лютого цього року отримав ліцензію НКРЕКУ на постачання природного газу.

У лютому 2020 Іван Мазепа, коментуючи створення компанії Sela Energy XXI, сказав, що компанія була створена разом з кращими фахівцями, які раніше працювали в дочірній компанії НАК «Нафтогаз України» «Укргазвидобування». За його словами, ці фахівці мають великий досвід застосування технології гідророзривів і інтенсифікації видобутку.

Читайте також: Польська компанія планує видобувати газ на Львівщині

Concorde Capital – одна з провідних українських інвестгруп, заснована у 2004 році. Надає повний спектр міжнародних брокерських та інвестиційних послуг. Використовуючи різні фінансові інструменти, компанія залучила понад $ 3 млрд для українських компаній в сфері металургії, автомобілебудування, нерухомості, а також хімічному, нафтогазовому, сільськогосподарському та фармацевтичному секторі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!