Covid-сертифікат у «Дії» можна отримати зі звичайним паспортом-книжечкою

3114 0
Водночас паспорт-книжечка серед ваших документів у «Дії» відображатися не буде.
фото: телеграм-канал застосунку дія

фото: телеграм-канал застосунку дія

Міжнародний Covid-сертифікат у застосунку «Дія» можна отримати зі звичайним паспортом-книжечкою без ID-картки або біометричного закордонного паспорта. Для цього треба оновити застосунок до останньої версії у AppStore, Google Play чи App Gallery.

Як згенерувати сертифікат із паспортом-книжечкою в «Дії»?

1. Авторизуйтесь у застосунку через BankID

2. Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» – «Отримати сертифікат»

3. Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я (ЕСОЗ) у Дію.

Читайте також: Як і чому частина львів'ян купує сертифікат вакцинації

Зауважте, що паспорт-книжечка серед ваших документів у «Дії» відображатися не буде, бо цифровим паспортом може бути лише ID-картка та закордонний біометричний паспорт.

Нагадаємо, що відтепер у застосунку «Дія» батькам можна згенерувати дитячий Covid-сертифікат для осіб від 12 років, які отримали хоча б одну дозу вакцини. Щоб згенерувати його, один з батьків має додати в «Дію» свідоцтво про народження дитини. Однак перед тим потрібно переконатися, що у вас на смартфоні встановлена остання версія Дії. Версія 3.0.18 для iOS, 3.0.14 для Android.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!