Політична реклама

Cвітлофори на вул. Дорошенка - Словацького працюють у тестовому режимі

1543 0
Після встановлення світлофорного обладнання на перехрестях вулиць Дорошенка-Коперника-Словацького, вчора, 15 жовтня, світлофори увімкнули в тестовому режимі.

Як повідомили в ЛКП «Львівавтодор», було прийнято рішення про часткове увімкнення світлофорних об’єктів. Відтак, у циклі працюють світлофори на перехресті вулиць Дорошенка-Словацького, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Поки ж ведеться реконструкція вул. Коперника, світлофори на перехресті Словацького-Коперника працюватимуть в режимі жовтого мигання, - повідомив Мирослав Туркевич, начальник відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор».

Додамо, підрядники обіцяють увімкнути в тестовому режимі світлофорні об’єкти на перехресті вулиць Беринди-Дорошенка-просп.Свободи до 20 жовтня.

Нагадаємо, роботи з монтажу світлофорних об’єктів в центральній частині міста проводять відповідно до проекту «Система організації дорожнього руху для трамвайних коридорів № 2 і № 6». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!