Політична реклама

Cвяткування Нового року у Карпатах обійдеться львів'янину у 2 - 3 тисячі гривень

1519 0
Орендувати невеликий будинок на Новий рік у Карпатах із зручностями коштуватиме в середньому 2 – 3 тисячі гривень, що на 50 – 100 % дорожче, ніж у звичайні дні.

А от зняти ліжко-місце можна мінімум за 100 гривень з людини, - повідомляють аналітики Slando.

Найдешевші будинки в горах здаються від 1 000 гривень на добу. За ці гроші наймачі можуть розраховувати на скромне житло. Харчування, оренда сауни та інші послуги оплачуються окремо. Так, наприклад, за 1 100 гривень в Яремчі можна орендувати котедж на шість номерів загальною місткістю 12 осіб.

У Славському здається будинок, в якому можна орендувати ліжка по 280 гривень з людини (в не святкові дні вартість становить 185 гривень). У ціну включено дворазове харчування. Додатково можна брати напрокат у господарів лижне спорядження та орендувати сауну.

Будинки із справжнім каміном, більярдом або басейном, коштують у середньому 3 – 5 тисяч гривень. Хоча є пропозиції, добова оренда яких перевищує 10 000 грн. Не варто забувати, що оренда будинку можлива мінімум на три доби.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!