ДАБІ скасувала дію містобудівних умов на двох ділянках у Львові

3480 0
Державна архітектурно-будівельна інспекція провела позапланову перевірку Управління архітектури та урбаністики ЛМР.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

У результаті позапланової перевірки Управління архітектури та урбаністики ЛМР Державна архітектурно-будівельна інспекція скасувала містобудівні умови та обмеження щодо забудови двох земельних ділянок у Львові. Про це повідомляє прес-служба інспекції.

Під час перевірки інспектори виявили порушення вимог містобудівного законодавства. Відповідно до її результатів було прийнято рішення про скасування дії містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки на вулицях Промисловій, 50-52 та Хмельницького, 225.

Читайте також: Львів не Відень. Чому ми боїмося втручатися в історичне середовище

На вулиці Промисловій, 50-52 мала з’явитися торгово-офісна будівля та збірно-розбірний павільйон без фундаментів. На вулиці Б. Хмельницького, 225 мали встановити тимчасовий збірно-розбірний павільйон.

За словами начальника управління архітектури та урбаністики ЛМР Юліана Чаплінського, Інспекція скасувала містобудівні умови через різне тлумачення законодавства.

«Вони постійно щось скасовують, забудовники потім відсуджують. Це перманентний процес. Вони щотижня проводять перевірки по 3-4 об’єкти, тому в цьому нема нічого дивного. Очевидно, що підприємці підуть в суд. Для нас це звична справа. Інспекція скасовує містобудівні, а ми – видаємо. Щодня з ними працюємо», – сказав він.

Читайте також: У Львові погодили будівництво меморіалу Небесної сотні

За його словами, суди часто скасовують подібні рішення Державної архітектурно-будівельної інспекції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!