ДАБІ заборонила будувати багатоповерхівку на вулиці Судовій

2033 0
Представники інспекції виявили, що містобудівні умови і обмеження видані з порушенням вимог законодавства.
Фото: www.123rf.com

Фото: www.123rf.com

Департамент ДАБІ у Львівській області виявив порушення під час видачі містобудівних норм і обмежень для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вулиці Судовій під час перевірки управління архітектури та урбаністики ЛМР.

Згідно з інформацією на сайті ДАБІ України, земельну ділянку надано в оренду для будівництва адміністративно-офісної будівлі, однак містобудівні умови та обмеження видано на будівництво багатоквартирного житлового будинку. Крім того, їх видано за відсутності плану зонування території або розробленого детального плану.

Читайте також: У Львові визначили порядок затвердження містобудівних умов

За результатами перевірки, Департаментом прийнято рішення скасувати дії містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки.

Зараз ДАБІ вживає заходи для того, щоби скасувати документи, які дають право на виконання будівельних робіт за вказаною адресою та зупинити будівельні роботи на цьому об’єкті.

Нагадаємо, виконком ЛМР видав містобудівні умови та обмеження для будівництва по вулиці Судовій  будівництво ТзОВ «Голуба лагуна» наприкінці листопада 2016 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!