ДАБК Львова зупинила самовільне будівництво кафе-бару в центрі міста

2803 0
ТзОВ «Перлина Львів-1» розпочало будівельні роботи без відповідних документів від міста.
Фото: George ON

Фото: George ON

Міська інспекція держархбудконтролю склала припис про те, щоби призупинити будівельні роботи на площі Князя Осмомисла, 3а, що в центрі Львова, до усунення порушень. Про це повідомив заступник міського голови Любомир Зубач у себе на Фейсбуку.

Йдеться про самобуд біля ринку «Добробут».

«ТзОВ «Перлина Львів-1» розпочало будівельні роботи без відповідних документів від міста. Отож, припис про зупинення будівництва є, далі на ТЗОВ чекає штраф і вже менше, ніж 30 днів, на усунення виявлених порушень. Як ні – далі в повноваженнях ДАБК приймати рішення про знесення цієї будови», – каже він.

Читайте також: У сквері в історичному ареалі Львова без погоджень будують кафе-бар

Нагадаємо, що на площі Ярослава Осмомисла у центрі Львова зводять будівлю. У міській раді запевняють, що жодних містобудівних норм і обмежень не видавали. За документами на право власності тут будують кафе-бар. 

Площа Князя Ярослава Осмомисла розташована у Галицькому районі Львові, у північній частині історичного центру міста і належить до світової спадщини ЮНЕСКО як частина об'єкта «Ансамбль історичного центру Львова». Площа сформувалась після того, як стали розбирати мури, що оточували центральні квартали давнього Львова.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!